Založ si blog

Akosi, zabúdame a škodíme sami sebe. ..

Žijeme ozaj v dobe IT a možností o ktorých sa nám spred xxy rokmi, ani len nesnívalo, alebo opravujem možno aj poniektorým prisnilo.

Posledné mesiace sa večer čo večer pýtam, kde sú diváci / občania /, začalo to kriminálkami, vojnovými filmami, násilnosťami nuž čo je ozaj zlé, že medzi nami bežnými občanmi a my sme v hlavnej roli týchto seriálov a súdnych sieni, no a vôbec všetkého okolo.

Ešte, pred pár rokmi, mal vo svojom programe pán Karel Šíp hostí a okrem iných aj pánov: F.R.Čech, majster pán K. Gott aj kolegov zo zábavných programov.

Kritizovali, že v TV je veľa chudoby a nenávisti, kriminálne príbehy, no skrátka sa svorne zhodli, že hoci bol ,,socík,, ale zábava a seriál ozaj zo súčasného života občanov, bol vždy.

Dnes už o tom ani slovka, dnes namiesto, zábavy a humoru a ozaj správ ku spokojnému životu občanov, je v ponuke.. sudkyňa, súdna sieň, kriminálky ale z prostredia nás občanov, lebo nebyť bežného občana a zlodeja, mali by sme sa všetci lepšie aj výplaty a život by bol oveľa na vyššej úrovni.

Dokonca si spomínam, na časy aj z našej mladosti, dávali nám krimi …Maják… FKU pátra…no to boli ozaj súrne prípady a boli len v prípadoch nutnosti.

Dokonca aj seriáli z vojnovou tematikou sa dávali, napríklad: Sedemnásť zastavení jari, Vojna a Mier, Sever proti Juhu, a neskôr sa mi páčil veľmi seriál:““ VOJNA VOLOV““.

Až, v týchto dňoch sa mi tento posledný napísaný seriál javí, ako najreálnejší pre dobu, čo práve žijeme.

Zabudli sme žiť, zabudli sme si pomáhať, zabudli sme byť slušní a vedieť sa popasovať s neprávom, skrátka …..zabudli sme o čom je život a prečo žijeme a pre koho….

Srdečná vďaka, RZP-BA, celej posádke za znovu dýchanie a nádej, boli ste fajn a profíci. . . .

12.03.2017

Určite viacerí z vás sa pozastavíte za tento môj blog, nuž dnes o 04.45 hodine po zavolaní na 112 a mužom nahlásení …ASTMA dýchať sa žene nedá, podaná pomoc a veľmi milí boli všetci v posádke. Spomenula som si, že aj do svojho kréda u tohto blogu som si dala….kde sa stratila slušnosť a ľudskosť? Nuž, dnes si moje veľké ĎAKUJEM zaslúži a moju vďaku za [...]

Akosi, nevieme a nechceme si pripustiť, že čo je vlastne dobrá kultúra? zábava? pre nás občanov?

25.02.2017

Nie som v tomto odborník, no jedno viem určite posúdiť. „ZABAVA a zábava“ Terajšie zábavne programy nie žeby sme ich mali málo, to nie. No asi pre moju neodbornosť sa neviem akosi zabaviť a čo je horšie zasmiať sa z duše u programu. Kedže som už voľačo prežila v živote, priznám sa o mojom huronskom smiechu, kedy mi bolo oznámené, že vraj pán premiér [...]

Akosi sme si nevšimli, že aj bratia v ČR majú lacnejšie Energie. . .

22.02.2017

To je údeľ náš, nevšímať si, nediskutovať, nestretávať sa, nekomunikovať….. Ináč, by sme už dávno vedeli, že v ČR sa bez istôt a sľubov, ozaj od roku ..2017 im zlacnelo a to…elektrina a plyn. Len krátko ku tomu, nič nikto z nás občanov nespraví, máme čo máme a ešte bohu vdaka aj za tie šalamúnstva, čo máme. Vraj, bude lacnejšia energia, čerta [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 28432x
Priemerná čítanosť článkov: 2031x

Autor blogu

Kategórie