Založ si blog

Akosi, zabúdame a škodíme sami sebe. ..

Žijeme ozaj v dobe IT a možností o ktorých sa nám spred xxy rokmi, ani len nesnívalo, alebo opravujem možno aj poniektorým prisnilo.

Posledné mesiace sa večer čo večer pýtam, kde sú diváci / občania /, začalo to kriminálkami, vojnovými filmami, násilnosťami nuž čo je ozaj zlé, že medzi nami bežnými občanmi a my sme v hlavnej roli týchto seriálov a súdnych sieni, no a vôbec všetkého okolo.

Ešte, pred pár rokmi, mal vo svojom programe pán Karel Šíp hostí a okrem iných aj pánov: F.R.Čech, majster pán K. Gott aj kolegov zo zábavných programov.

Kritizovali, že v TV je veľa chudoby a nenávisti, kriminálne príbehy, no skrátka sa svorne zhodli, že hoci bol ,,socík,, ale zábava a seriál ozaj zo súčasného života občanov, bol vždy.

Dnes už o tom ani slovka, dnes namiesto, zábavy a humoru a ozaj správ ku spokojnému životu občanov, je v ponuke.. sudkyňa, súdna sieň, kriminálky ale z prostredia nás občanov, lebo nebyť bežného občana a zlodeja, mali by sme sa všetci lepšie aj výplaty a život by bol oveľa na vyššej úrovni.

Dokonca si spomínam, na časy aj z našej mladosti, dávali nám krimi …Maják… FKU pátra…no to boli ozaj súrne prípady a boli len v prípadoch nutnosti.

Dokonca aj seriáli z vojnovou tematikou sa dávali, napríklad: Sedemnásť zastavení jari, Vojna a Mier, Sever proti Juhu, a neskôr sa mi páčil veľmi seriál:““ VOJNA VOLOV““.

Až, v týchto dňoch sa mi tento posledný napísaný seriál javí, ako najreálnejší pre dobu, čo práve žijeme.

Zabudli sme žiť, zabudli sme si pomáhať, zabudli sme byť slušní a vedieť sa popasovať s neprávom, skrátka …..zabudli sme o čom je život a prečo žijeme a pre koho….

Srdečná vďaka, RZP-BA, celej posádke za znovu dýchanie a nádej, boli ste fajn a profíci. . . .

12.03.2017

Určite viacerí z vás sa pozastavíte za tento môj blog, nuž dnes o 04.45 hodine po zavolaní na 112 a mužom nahlásení …ASTMA dýchať sa žene nedá, podaná pomoc a veľmi milí boli všetci v posádke. Spomenula som si, že aj do svojho kréda u tohto blogu som si dala….kde sa stratila slušnosť a ľudskosť? Nuž, dnes si moje veľké ĎAKUJEM zaslúži a moju vďaku za [...]

Akosi, nevieme a nechceme si pripustiť, že čo je vlastne dobrá kultúra? zábava? pre nás občanov?

25.02.2017

Nie som v tomto odborník, no jedno viem určite posúdiť. „ZABAVA a zábava“ Terajšie zábavne programy nie žeby sme ich mali málo, to nie. No asi pre moju neodbornosť sa neviem akosi zabaviť a čo je horšie zasmiať sa z duše u programu. Kedže som už voľačo prežila v živote, priznám sa o mojom huronskom smiechu, kedy mi bolo oznámené, že vraj pán premiér [...]

Akosi sme si nevšimli, že aj bratia v ČR majú lacnejšie Energie. . .

22.02.2017

To je údeľ náš, nevšímať si, nediskutovať, nestretávať sa, nekomunikovať….. Ináč, by sme už dávno vedeli, že v ČR sa bez istôt a sľubov, ozaj od roku ..2017 im zlacnelo a to…elektrina a plyn. Len krátko ku tomu, nič nikto z nás občanov nespraví, máme čo máme a ešte bohu vdaka aj za tie šalamúnstva, čo máme. Vraj, bude lacnejšia energia, čerta [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 28483x
Priemerná čítanosť článkov: 2035x

Autor blogu

Kategórie